You are here :   Start » Nieuws
 
Preview  Print...  Print this page...
Preview  Print...  Print this section...
Nu hoor je deze artiest:

Klik hier voor onze webplayer
LUISTER MET ONZE WEB-PLAYER

Luister met windows media player Luister met Winamp Luister met I tunes Luister met Real player quicktime.png
  --------------------------------
Angel radio  al meer dan 30 jaar een begrip in de Nederlandstalige muziek.

Angelradio
WORLD WIDE


----------------------------
Met dank aan:
 
logoHeader.png

Het weer

Pol
Wat vindt u van Angel radio ?
Contacteer Ons
Nieuws
3% Eenvoudige en betaalbare leningaanbieding - by Derek 06/05/2020 22:19
Hallo,

Heeft u voor uw tevredenheid een comfortabele lening nodig? Wij bieden een betaalbare lening van 3% aan voor lokale en internationale leners. We zijn gecertificeerd, vertrouwd, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch en we werken samen. wij verstrekken een langlopende lening van maximaal 2 tot 50 jaar.
Heeft u een directe, gemakkelijke en betaalbare lening nodig om schulden te betalen, een bedrijf te starten of om een andere reden? Neem dan contact met ons op met uw leningaanvraag.
Deze aanbieding is voor serieuze mensen.
Neem bij interesse contact met ons op via:E-mail: easyloanfirm2020@gmail.com
We zijn gecertificeerd,betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch.
Vriendelijke groeten,Derek Douglas
easyloanfirm2020@gmail.com

Lening - by Claudia234 06/05/2020 15:49
Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.
Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.
We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.
We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.
Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.
Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.
Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.
Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

lening 2020 - by Robert 29/04/2020 12:33
HALLO,
HEB JE GEGARANDEERDE EN BETAALBARE LENING NODIG? INDIEN JA VAN TOEPASSING IS BIJ ONS EN VANDAAG SNEL GOEDKEURING KRIJGT. GEEN CREDITCONTROLES, GEEN COLLATERAL, GEMAKKELIJKE STAPPEN, SNELLE FINANCIERING EN LAGE RENTE VAN 2%. CONTACT VANDAAG VIA: rogerskenservices@gmail.com

Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn
Onze leningdiensten omvatten: -* Investeerdersleningen .......* Schuldconsolidatie ......* Estate / Housing Establisment-leningen ........* Zakelijke leningen ......* Persoonlijke leningen ........* Internationale leningen ... .....* Vakantie / Vakantieleningen ............* Studiefinanciering. ... ....* Auto- of autoleningen* Leningen voor Kerstmis en Nieuwjaar
Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.
VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENING AANVRAAG BINNEN TWEE WERKDAGEN,Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
Neem contact met ons op met de volgende informatie:
Voor-en achternaam: ____________________________Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________Leningduur: _________________________Het doel van de lening: ______________________Geboortedatum: ___________________________Geslacht: _______________________________Burgerlijke staat: __________________________Contact adres: _______________________Stad postcode: __________________________Land: _______________________________Beroep: ____________________________Mobiele telefoon: __________________________
Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
BEDANKT,
Hoogachtend, JEFFREY FRANK

We bieden momenteel een echt, eenvoudig en urgent leenstelsel met een lage rente van 2% met een geldige identiteitskaart voor verificatie.U kunt uw leningaanvraag verzenden voor elke hoeveelheid lening die u nodig heeft.Wij bieden leningen variërend van $ 5.000,00 USD Min. tot $ 100.000,00 USD Max.We hebben een krediet op lange termijn van maximaal vijf (5) tot vijftig (50) jaar.We geven het volgende type lening: projectlening, herfinancieringslening, zakelijke investeringsleningen, auto- of voertuigleningen, studentenlening, schuldenconsolidatieleningen, persoonlijke leningen, reis- en vakantieleningen, leningen voor Kerstmis en Nieuwjaar.Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn.
Neem contact op met CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM kantoor via e-mail:
crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com

Als u geïnteresseerd bent in ons financiële aanbod en een lening van ons wilt verkrijgen, neem dan contact met ons op en geef ons de onderstaande gegevens, en dat is nodig omdienovereenkomstig de leningsvoorwaarden in te leiden.
Naam: ____________________________Geslacht: _______________________________Burgerlijke staat: _______________________Contact adres: ______________________Plaats / postcode: ________________________Land: ______________________________Geboortedatum: ________________________Benodigd bedrag als lening: ________________Leningduur: ________________________Maandelijks inkomen / jaarinkomen: _________Beroep: ___________________________Doel van de lening: _____________________Telefoon: ________________________________Fax: __________________________________
Met vriendelijke groet: Uw succes begint bij onsCEO: JEFFREY FRANK!Stuur uw leningaanvraag voor onmiddellijke reactie naar:
crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
crowntrustfinancialloanfirm@yahoo.com

WEBSITE: https://worksitebusiness.wordpress.com

HEBT U EEN DRINGENDE LENING NODIG ? - by leogbert 28/10/2019 15:42
HEBT U EEN DRINGENDE LENING NODIG ??? DRINGENDE LENING IS NU BESCHIKBAAR CONTACT VOOR MEER INFORMATIE, BORROWER KRIJGT HUN LENING BINNEN 10 BANKINGSUREN VAN DE DAG, NEEM CONTACT OP ALS U NODIG IS AAN DRINGENDE LENING. via e-mail: leofinanciallink@mail.com

Uitleenservice tussen privé - by Vanessa 10/05/2019 16:50
Uitleenservice tussen privéService tussen individuen
Hallo
Laat de banken de rente niet dicteren. WijWij staan tot uw dienst om te onderhandelen over de laagste tarieven op de markt.Vernieuw uw hypotheek op het juiste moment, zoek de beste deal.Optimaliseer uw eigen fondsen! We hebben de beste aanbiedingen voor uverlenen. Ben je door veel banken afgewezen. Heeft u financiering nodig voor het consolideren van uw schuld?Neem alsjeblieft contact met ons op:E-mail: garnierv19@gmail.comwhatsapp: +33 75 696 5281

luisteren - by hubert 02/09/2018 11:19
dit is angel radio van nu vroeger op 1071 naam blijft het zelfde maar kan ook internetradio angel  ons email adres is studio@angelradio.be  mensen stuur iets door  thanks

radio - by hubert 23/04/2017 20:43
mvv nacompetiesie

Wie zijn we

We zijn 24 uur per dag ONLINE op WWW.ANGELRADIO.BE

Leg je oor te luister want we komen in alle werelddelen hoorbaar op het net.
Zelfs dorpsgenoten konden ons horen in Laguna Cubayao Philipinnes.
Voor groetjes en verzoekjes kunt U ons bereiken via e-mailen  studio@angelradio.be
Via het netwerk van SonixCast draaien we elke dag de leukste hits. Gevarieerde muziek met  nederlandse en vlaamse muziek. In het weekend onze live programma's.
Veel luisterplezier.  De non-stop muziek wordt nog dagelijks verder aangevuld.

De geschiedenis van Angel radio.

In 1979 begon angel radio als ether piraat, om na enige tijd een zendvergunning te verkrijgen,
meer dan 25 jaar muziek uitgezonden als Lokale Radio Angel op de 107.1 MHz
Voor jong en oud, dik en dun, voornamelijk Nederlandstalige muziek, ook werden er
verzoekjes gedraaid, was er een hond of kat weg dan belde je RADIO ANGEL.


Zelfs voor een papagaai draaide Huub de hand niet om die kwam ook op de lijst.
In december 2003 kregen wij dan het bericht dat wij uit de ether moesten, omdat er
3 vrije radio’s waren in Lanaken en er maar plaats was voor 2 lokale radio’s
Terwijl wij sinds 20 jaar met 3 radio’s in de regio Lanaken uitzonden, en nooit
problemen hadden, maar de Minister van Media en de Mediaraad vonden dat
ons dossier niet goed genoeg was en daarom moesten wij verdwijnen.
Nu  zijn weer online  met nederlandstalige muziek voor jong en oud
niet meer regionaal maar world wide .

Studio

angel.jpg

Dj Angel in de studio.
Plaatje aanvragen?
studio@angelradio.be

Angelradio ook op Facebook.

facebook.jpg

Ga naar onze Facebook Pagina en vindt ons leuk.

Reclame

Licentie

The internetstream «Angel Radio» is owned by SonixCast™ Broadcast Network (SBN) Canada

Bezoekers

 990372 visitors

 3 visitors online

You are here :   Start » Nieuws
 
Preview  Print...  Print this page...
Preview  Print...  Print this section...